ДИХАТИ ТЯЖКО

Главный форум. Тут можно общаться на любые темы.

ДИХАТИ ТЯЖКО

Сообщение Піщанський » Вт июл 27, 2010 4:56 pm

Жара, дихати і так важко а тут ще сусіди щось палять зранку. Або дурні, або на зло роблять. Чого-чого, а зла хватає, а дурнів не меншає.
Якийсь дурень з Америки заперся на Дегачівський форум , добре що його швидко забанили.
Мабудь він хотів відродити вмераючий форум, але треба було ще переводити на нормальну мову. Син то швидко розібрався, а мені не впоратись.
Отож і я бачу що в Дергачах діла не буде перебрався на сайт Арсена Авакова, та його форум. Коли впоравшись з роботою, щовечера заходив туди, знайшов однодумців, друзів. На футбольному форумі взяв участь в конкурсі прогнозистів по слідах ЧС 2010 р., виграв призи, які 22 липня в своему офісі на Мироносицькій 25 вручив сам Арсен Борисович. Мені дісталась футболка Металіста з автографом М.Маркевича та сувенірна бейсболка з самого Кейптауна.
Чесно я не очікував таких цінних призів. Потім посиділи години дві, колишній губернатор розповів про про свої плана на майбутнє, про Фонд громадських ініціатив.
Молодець А. Аваков, як він до людей так і люди до ньго. А ті помиї що льють на нього регіонали кожного вечора з єкрану 5-го телеканала, то нехай вони залишать їх для себе. Ми вже на своїй шкурі відчули їхні реформи, хоть забігай галасвіта. Вчора хотів пройти техогляд авто, але заломили таку ціну, що я схватився за голову і сказав, що краще буду їздити на велосипеді.
Сьогодні особливо спекотно, та ще вітер обсипає ввесь двір яблоками. Тільки і встигаю різіти на кришаниці та давити сік. Яблуневий град буде ще дня зо три, а потім трохи затихне. Прийдеться працювати зранку до вечора.
Скоріше б закунчювалась ця спека, яку за свое довге життя я не пам"ятаю. У нас воняє свалка, та багаття які палять недолужі сусіди, а в Москві стиїть торфяний смог, такий самий як в далекому 1972 році, де я проходив військову службу.
kanziger
Піщанський
Активист

Вернуться в Главный